GINOP 6.1.5-17

Munkahelyi képzések támogatása
nagyvállalatok munkavállalói számára

 

Tájékoztató a Nyíregyházi Szakképzési Centrum felnőttképzési tevékenységéről

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum az iskolai rendszerű oktatáson kívül jelentős felnőttképzési tevékenységet is folytat. Ennek keretében székhelyünk és a környező települések lakosai számára nyújtunk lehetőséget arra, hogy magas színvonalú képzés során eredményesen sajátíthassanak el korszerű, a munkavállalást, továbbtanulást, illetve az önálló vállalkozást egyaránt segítő szakmai ismereteket, illetve szerezhessenek új képesítéseket.

Képzéseinkkel a térség gazdálkodó szervezeteit, ipari, szolgáltatóipari és mezőgazdasági vállalkozásait, vállalkozóit és magánembereket kívánjuk támogatni oly módon, hogy képzéseink résztvevőinek bővüljön munkavállalási lehetősége, illetve javuljon munkájuk minősége. Képzéseinket a megrendelői igények maximális figyelembevételével, igényes eszközparkkal, tagintézményeink bevonásával és felkészült oktatókkal valósítjuk meg.

Képzési tematikánkat és módszereinket a jogszabályi előírásoknak megfelelően, a központi követelmények, a résztvevők, illetve megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalatai alapján határozzuk meg, és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembe vételével fejlesztjük. Intézményi minőségpolitikánkban a partnerközpontúság elsődleges.

A 2017. március 29-én megjelent “Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára GINOP-6.1.5-17”

pályázat lebonyolítását a Nyíregyházi Szakképzési Centrum szolgáltató partnerként a teljes körűen vállalja. 104 engedélyezett képzési programmal rendelkezünk, melyeket a továbbiakban igény szerint bővítünk. A pályázat feltételeként legalább 17 fő munkavállalót kell a képzésekbe bevonni, melyből a képzésben résztvevők minimum 5%-a, de legalább 2 fő hátrányos helyzetű.

Vállaljuk az „A” képzési körös, vagyis OKJ-s képzések, a „B” képzési körös egyéb szakmai képzések lebonyolítását is. A Nyíregyházi Szakképzési Centrum a képzési ajánlathoz szükséges dokumentációt is elkészíti a pályázati kiírásnak megfelelően.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ:

Obuczki Rita Éva
felnőttképzésért felelős szakmai vezető
+36 70 1987447

Kohéziós alap
Betűméret
Kontraszt