Szakmai Műhelymunka - National Instruments Hungary Kft.

Hagyományteremtő jelleggel rendeztük meg 2019. február 20-án a térség gazdálkodó szervezeteinek közreműködésével, a szakmák népszerűsítése és a duális szakképzés erősítésének céljából tematikus műhelynapunkat a GINOP-6.2.3-17-2017-00017 „Nyíregyházi Szakképzési Centrum átfogó fejlesztése” című projekt keretében kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.

Itt lehetősége lesz egy-egy cégnek bemutatkozni minden tagintézményünk érdeklődő tanulói és tanárai előtt. Megismerhetjük profiljukat, ötleteket meríthetünk a tanórákhoz, a további közös munkához.

A rendhagyó témanap elsőként bemutatkozó cége az elektronikai eszközök gyártásában élen járó National Instruments Hungary Kft volt, aki évek óta szoros együttműködésben áll a Nyíregyházi Szakképzési Centrum több tagintézményével, többek között a Nyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Középiskolája és Kollégiumával és a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumával.

A témanapon a cég által készített eszközök segítségével végeztek fizikai és fiziológiai méréseket, kísérleteket a diákok, melybe a Nyíregyházi SZC Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma tanulói is bekapcsolódtak. A bemutató után egyénileg is ki lehetett próbálni a témával kapcsolatos eszközöket és kötetlen szakmai beszélgetés keretében tapasztalatokat cserélhettek a cégek képviselői és a résztvevő tanárok.

A rendezvényen készült képeket a galériában tekinthetik meg.

https://www.nyiregyhaza.hu/szakmai-muhelymunka-2019-02-20

Elérhetőségek

 4400 Nyíregyháza, Dugonics u. 10-12.
 centrum@nyiregyhaziszc.hu
 +3642512371

Hírlevél

Search