Szakmák Éjszakája sajtótájékoztató

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum 2019. április 5-én 14.00 órakor a Kossuth téren egy flashmobbal egybekötött sajtótájékoztatót tartott a „Szakmák Éjszakája 2019” rendezvénysorozat kapcsán. A villámcsődület - melybe több, mint 200, munkaruhába beöltözött diákot vontunk be - célja, hogy felhívjuk a figyelmet a szakképzés és a szakmák fontosságára. A Nyíregyházi Szakképzési Centrum főigazgatója, Gurbánné Papp Mária közös sajtótájékoztatót tartott az együttműködő vállalati partnereinkkel.

 

A "Szakmák éjszakája 2019." program megnyitó ünnepsége, és az azt követő számtalan esemény felsorakoztató esti rendezvényünk

időpontja:      2019. 04. 12., 17.45 óra

helyszíne:      Nyíregyházi Szakképzési Centrum székhelye, 4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.

Az országos rendezvényen a programok 18 órától 22 óráig tartanak.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Szakmák éjszakája idei rendezvénysorozatához nagy számban csatlakoznak partnereink, akik megnyitják kapuikat a látogatók előtt: többek között a Michelin Hungária Kft., a ContiTech Magyarország Kft. a Jármű Zrt (regisztráció köteles programok). A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház előzetes regisztrációhoz kötve több csoportot is indít, lehetőséget biztosítva ezzel a betekintésre, az egészségügyi szakmák iránt érdeklődőknek.  

Több partnerünk a Dugonics utcai rendezvényen csatlakozik hozzánk, pl: a LEGO Manufacturing Kft., a Hübner-H Gumi- és Műanyagipari Kft., a MARSO Kft., az E- ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt., a National Instruments Hungary Kft., a Praktiker, a Nyírségvíz, a Hot&Cold Therm  Kft., a T-Forg Trans Kft.

A centrum szakképző iskolái az előző évekhez hasonlóan színes és izgalmas programjaikkal várják az érdeklődő nagyközönséget. Ezen az estén változatos színpadi produkciók is szórakoztatják a látogatókat.

A Digitális Közösségi Alkotóműhely is nyitva álla a látogatók előtt, ahol ötleteiket megvalósíthatják és kipróbálhatnak különböző szakmákat, interaktív és szimulációs programokat.

A nyíregyházi helyszínen kívül a Tiszalöki és Tiszavasvári tagintézményeink saját iskoláikban várják a vendégeket.

A „Szakmák Éjszakája 2019” rendezvényekre nem csak a továbbtanulni vágyó fiatalokat várjuk, hanem mindenkit, akit érdekel egy szakma, a szakképzés, aki egy jóhangulatú, tartalmas estét szeretne eltölteni családjával, barátaival változatos programok sokaságában.

A színpadon a színes programok között megtalálod a HŐSÖK-et, RÁSKÓ ESZTER-t és ÁDÁM SZOFI-t!

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, kicsit és nagyot!

Bővebb információ az alábbi elérhetőségeken:

szakmakejszakaja.hu | nyiregyhaziszc.hu | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  | facebook.com/nyiregyhaziszc/

 

A sajtótájékoztatóról készült képeket a galériában tekinthetik meg.

A rendezvényről készült videó: https://www.facebook.com/nyiregyhaziszc/videos/334287417198003/

 

https://www.nyiregyhaza.hu/galeriak/szakmak-ejszakaja-sajtotajekoztato

https://www.nyiregyhaza.hu/post/probald-ki-csinald-meg-ismerd-meg-aprilis-12-en-szakmak-ejszakaja-2019-04-08

http://hellonyiregyhaza.hu/tartalom/4515/minden-amit-erdemes-tudni-a-szakmak-ejszakajarol-2019-ben-2019-04-09

 

Elérhetőségek

 4400 Nyíregyháza, Dugonics u. 10-12.
 centrum@nyiregyhaziszc.hu
 +3642512371

Hírlevél

Search