Balatonlellei táborozók

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum 2019. szeptember 16-20. között tábort szervez a 10 tagintézményéből 370 tanuló és 30 pedagógus részvételével, amelynek keretében kulturális, szabadidő, együttműködést támogató programok lesznek. A  9. évfolyamos tanulók mellett néhány magasabb évfolyamon tanulmányaikat folytató diák „jutalomként” vesz részt a programban.

A GINOP-6.2.3-2017-00017 Nyíregyházi Szakképzési Centrum átfogó fejlesztése című projekt keretében - amely a Széchenyi 2020 program keretében- valósul meg, ebben a tanévben Balatonlellén. Korábbi projektek jó gyakorlata, hogy a szabadidő hasznos eltöltését támogató, iskolán kívüli programok a tanulók iskolai kötődését erősítik.

A tanulóink többsége hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű így lehetőségeikből adódóan korábban még a megye határait sem hagyták el.

A projekt céljaival összhangban, a táborban olyan feladatok elé kívánjuk állítani tanítványainkat, amelyekben fejleszthetjük a felelősség és döntéshozatali, a csapatmunka és az együttműködési készségüket. A csapatépítő sportjátékok mellett a Balaton és környékének történelmi emlékeivel és természeti szépségeivel is megismerkednek. Kiegészítik a programot olyan nevelési és oktatási céllal szervezett előadások és túrák, amelyek a prevenciót szolgálják.

 

A fényképeket a galériában tekinthetik meg.

https://www.nyiregyhaza.hu/post/a-nyiregyhazi-szakkepzesi-centrum-kozel-400-tanuloja-tolthet-el-5-napot-balatonlellen-2019-09-16

 

A projektről bővebb információt a https://nyiregyhaziszc.hu/nyszc/index.php/projektek/ginop-6-2-3  oldalon olvashatnak.

További információ kérhető: Dancsiskóné Bakos Katalin, projektmenedzser 06-70/527-3094, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Elérhetőségek

 4400 Nyíregyháza, Dugonics u. 10-12.
 centrum@nyiregyhaziszc.hu
 +3642512371

Hírlevél

Search