Mini Tirpák Fesztivál Matiné és Tirpák Fesztivál 2019

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum idén már második alkalommal rendezte meg - a Tirpák Fesztivál 0. napjaként - a MINI TIRPÁK FESZTIVÁL MATINÉ-t, amelyre a város óvodásait hívta meg.

A Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma újító ötletének köszönhetően, a hagyományok jegyében, és az egészséges táplálkozást figyelembe véve idén szabolcsi almás palacsintakígyóval kínáltuk az óvodásokat, amit zablisztből, hozzáadott cukor nélkül készítettünk. A programhoz természetesen csatlakoztak az Nyíregyházi Szakképzési Centrum többi tagintézménye is, akik az óvodás korosztály kíváncsiságát izgalmas, a szakképzéshez kapcsolódó programokkal keltette fel. A Vidám Manók Együttes szórakoztatta a kilátogató óvodásokat.

A rendezvényen készült képeket a galériában tekinthetik meg.

Az óvodás csoportokról készült képeket pedig külön galériában tekinthetik meg.

 

Sajtómegjelenések:

 

 

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum tagintézményei, a Nyíregyházi SZC Bencs László Szakközépiskolája és a Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma tanulói idén is részt vettek a Tirpák Fesztiválon. A Nyíregyháza Megyei Jogú Város nagyrendezvényén - a 2019. szeptember 21-22-én megrendezésre kerülő Tirpák Fesztiválon -  a Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi Vendéglátóipari Idegenforgalmi Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégiuma 4000 szeletes Tökös málét készítettek és megvendégelték a városlakókat.

A rendezvényhez kapcsolódó sajtómegjelenések:

 

Elérhetőségek

 4400 Nyíregyháza, Dugonics u. 10-12.
 centrum@nyiregyhaziszc.hu
 +3642512371

Hírlevél

Search