Farsangi pályázatok eredményei

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum második alkalommal hirdette meg óvodásoknak és általános iskolásoknak szóló farsangi pályázatát. Ez évi pályázat célja, hogy a pályamunkák elkészítése közben a pályázó gyerekek kreativitásukat, alkotókészségüket, anyagismeretüket használva minél többféle anyag felhasználásával készítsenek farsangi maszkot, álarcot.

A pályázatra majd száz pályamű érkezett, melyek értékelése során a zsűri a

- csoportosan elkészített pályaművek közül:

- a Nyíregyházi Arany János Gimnázium Általános Iskola és Kollégium szakkörös diákjainak az I. helyezést,

- a Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti  Iskola Óvodai intézményegységéből a Pillangó csoportnak a II. helyezést,

- az Eszterlánc Északi Óvoda Gyöngyszem Tagintézményének a III. helyezést ítélte.

- az egyéni díjazottak közül:

- az I. helyezést Ligetfalvi Fáni Boriskának,

- Katona Izsák 4. osztályos tanulónak a II. helyezést, és Szabados Zita 1. osztályos tanulónak a III. helyezést ítélte. Figyelembe véve, hogy pályázatunkra sok igényes, kreatív munka érkeztek a Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola,  Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóitól, így felkínáltuk a többi pályázónak is a lehetőséget, hogy ellátogasson a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Digitális Közösségi Alkotóműhelyébe.

 

Köszönjük az igényes, kreatív munkákat.

A pályázat díjaként a gyerekek ellátogathatnak a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Digitális Közösségi Alkotóműhelyébe, ahol izgalmas programokkal várjuk őket.

Elérhetőségek

 4400 Nyíregyháza, Dugonics u. 10-12.
 centrum@nyiregyhaziszc.hu
 +3642512371

Hírlevél

Search