GINOP-6.1.5-17-Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára

Tájékoztató a Nyíregyházi Szakképzési Centrum felnőttképzési tevékenységéről

 

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum az iskolai rendszerű oktatáson kívül jelentős felnőttképzési tevékenységet is folytat. Ennek keretében székhelyünk és a környező települések lakosai számára nyújtunk lehetőséget arra, hogy magas színvonalú képzés során eredményesen sajátíthassanak el korszerű, a munkavállalást, továbbtanulást, illetve az önálló vállalkozást egyaránt segítő szakmai ismereteket, illetve szerezhessenek új képesítéseket.

Képzéseinkkel a térség gazdálkodó szervezeteit, ipari, szolgáltatóipari és mezőgazdasági vállalkozásait, vállalkozóit és magánembereket kívánjuk támogatni oly módon, hogy képzéseink résztvevőinek bővüljön munkavállalási lehetősége, illetve javuljon munkájuk minősége. Képzéseinket a megrendelői igények maximális figyelembevételével, igényes eszközparkkal, tagintézményeink bevonásával és felkészült oktatókkal valósítjuk meg.

Képzési tematikánkat és módszereinket a jogszabályi előírásoknak megfelelően, a központi követelmények, a résztvevők, illetve megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalatai alapján határozzuk meg, és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembe vételével fejlesztjük. Intézményi minőségpolitikánkban a partnerközpontúság elsődleges.

A 2017. március 29-én megjelent

Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára

GINOP-6.1.5-17

 

pályázat lebonyolítását a Nyíregyházi Szakképzési Centrum szolgáltató partnerként a teljes körűen vállalja. 104 engedélyezett képzési programmal rendelkezünk, melyeket a továbbiakban igény szerint bővítünk.

A pályázat feltételeként legalább 17 fő munkavállalót kell a képzésekbe bevonni, melyből a képzésben résztvevők minimum 5%-a, de legalább 2 fő hátrányos helyzetű.

Vállaljuk az „A” képzési körös, vagyis OKJ-s képzések, a „B” képzési körös egyéb szakmai képzések lebonyolítását is. A Nyíregyházi Szakképzési Centrum a képzési ajánlathoz szükséges dokumentációt is elkészíti a pályázati kiírásnak megfelelően.

 

Elérhetőségeink:

Nyíregyházi Szakképzési Centrum

4400 Nyíregyháza, Dugonics út 10-12.

Obuczki Rita Éva felnőttképzésért felelős szakmai vezető

Telefonszám: 06-70/198-7447

Elérhetőségek

 

4400 Nyíregyháza, Dugonics u. 10-12.


E-mail: centrum@nyiregyhaziszc.hu


Telefon: 42/512-371

 

Hírlevél

Adja meg az email címét és értesítjük minden újdonságról

Search